додати до вибраного | зробити стартовою
Партнер проекту - Страхова компанія "Універсальна" Інформація/Реклама на сайтіКарта сайтуКонтакти
www.ocv.com.ua

ОЦВ (Обов'язкове страхування цивільної відповідальності власників авто)

Обов`язкове страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів покликане забезпечити відшкодування шкоди, заподіяної іншій особі внаслідок ДТП.

ОЦВ:  Що таке ОЦВ? | Законодавча база | Розрахунок тарифу
Інформація: Питання-відповіді | Каталог ресурсів | Форум

° Початок ° Відповісти ° Статистика ° Реєстрація ° Пошук ° FAQ °

ОЦВ.com.ua / Автострахування / захист прав споживачів фінансових послуг
Автор Повідомлення
toritta
Учасник

Дата: 17 Лист 2009 17:07:17

Я працюю в громадській організації захисту прав споживачів фінансових послуг наша організація безкоштовно надає юридично-консультаційні послуги з таких питань:
- повернення банківських депозитів;
- отримання страхових виплат;
- повернення вкладів з кредитних союзів.
Юристи та аналітики організації готові надати БЕЗКОШТОВНУ консультацію за адресою: м. Київ, вул. Шовковична, 21, оф. 2.
тел.: +3 0 (44) 501-01-87

cruiteteect
Учасник

Дата: 28 Січ 2010 16:51:32

работает ли мобильный сканер мобильный сканер для nokia 6300 сканер тела java , мобильный сканер текста игра мобильный сканер Мобильный сканер ренген , Программа просвечивающая одежду девушек отсканировать подругу на мобильный сканер Программа мобильный сканер на телефон , мобильный сканер для nokia 5700 мобильный сканер человека скачать скачать сканер смотреть сквозь одежду , мобильный сканер для нокиа 6233 сканер тела для телефона скачать Одежда просвечивающая насквозь .

Irena
Учасник

Дата: 28 Січ 2010 17:02:17

Добрий день шановні юристи. Надіюсь на Вашу консультацію. У мене кредитні відносини із банком. Взяла споживчий кредит у 2008році. Сплачувала своєчасно платежі банку через інші банківські установи. Але в січні 2009року сплатила кошти через Надра банк, який кошти не відправив за призначенням. Незважаючи на те, що я надала докази того,що кошти були відправлені своєчасно, і на моє прохання не нараховувати штрафні санкції, банк не пішов мені на зустріч. Нарахувавши мені штрафні санкції, які з кожним терміном сплати зростали. Тепер мені звонять представники банку і вимагають сплати тіла кредиту, яке оголилось за рахунок штрафних санкцій . В договорі написано,що банки не несуть відповідальність за несвоєчасне перерахування коштів іншими банками. А в нашому місті відділення цього банку немає. Невже мене змусять сплатити ці штрафні санкції, які до речі і далі зростають, хоча я вважаю, що все сплатила.
У мого чоловіка ще 2 кредити, незважаючи на це ми все сплачували своєчасно, хоч і важкувато прийшлось. І ось- сюрприз. Ще 400грн потрібно сплатити. Що робити, щоб хоч далі не нараховували штрафні санкції/
Дякую. З повагою Ірина.

Перед відправленням "нелатинського" тексту перевірте кодування броузера!
Ваша відповідь

Bold Style  Italic Style  Underlined Style  Image Link  Insert URL  Email Link  Відмінити *Що це?

» Логін  » Пароль 

Страхова компанія "Універсальна"Сайт створено за підтримки
Страхової компанії "Універсальна"

© 2004-09 Всі права застережені
При використанні матеріалів сайту, посилання на www.ocv.com.ua обов'язкове